.
Looije Properties

.
 
Algemeen
 | Foto
 | Locatie
line


Omschrijving
Zeer representatieve horecaruimte in een monumentaal gebouw op één van de mooiste locaties van Rotterdam.

Horecaruimte ook per dagdeel te huur! via Looije PropertiesIndeling
Op de begane grond betreedt u via de gezamenlijke entree en het ruime voorportaal het pand. Het voorportaal geeft rechtstreeks toegang tot de volledig ingerichte en chique bar die ideaal is voor het hosten van besloten gezelschappen. Tevens geeft het voorportaal toegang tot de ruime hal met monumentale trap en lift.
Middels de royale trap en/of de lift zijn de diverse kantoorruimtes op de verdiepingen bereikbaar. De kantoorruimtes zijn voorzien van diverse originele details, grote raampartijen en hoge plafonds. 


(Huur)prijs
Unit 0.2 op de begane grond: 
Horecaruimte van ca. 62 m2
€ 1.100,- per maand (incl. ca. 50 m2 opslagruimte in de kelder)  

Unit 1.1 op de 1e etage:
Kantoorruimte met eigen pantry en toiletgroep totaal ca. 251 m2 
€ 3.750,- per maand

Servicekosten:
n.t.b.

Unit 0.2 op de begane grond: 
Horecaruimte van ca. 62 m2
€ 200,-- per dagdeel + € 50,-- schoonmaakkostenBijzonderheden
Het pand ligt op loopafstand van centrumvoorzieningen zoals de Markthal, Laurenskerk, Hoogstraat, grote warenhuizen, diverse hotels en de vele horecagelegenheden rond en nabij de Oude Haven.

In de nabije omgeving bevinden zich diverse (betaalde) parkeergelegenheden alsmede diverse haltes van het openbaar vervoer. Tevens bestaat de mogelijkheid om op loopafstand parkeerruimte aan te huren.

De locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij het stadscentrum en de Maasboulevard/Boompjes zodat de omliggende rijkswegen snel bereikbaar zijn.
De OV-bereikbaarheid is uitstekend. Op loopafstand ligt metro- en treinstation Blaak en er stoppen diverse tramverbindingen in de omgeving. De watertaxi kan bijna voor de deur afmeren.